Житомирська на бруньках

Житомирська300У 1896 році у Волинській губернії для забезпечення населення спиртом і вино-горілчаними виробами було засновано 16 казенних очисних винних складів. Найбільшим по торговельному оббігу був Житомирський склад. Виробництво на складі почалося в березні 1896, а його офіційне відкриття відбулося 1 липня того ж року, в день введення казенної винної монополії у Волинській губернії. Ось як про цю подію повідомляла губернська газета «Волинь»: «1-го іюля, вь день открытія действій казенной винной монополіи, въ зданіи казеннаго виннаго склада быль отслужень молебень, посланы телеграммы министру финансовь и другимь высшимь должностнымь лицамь.»
ДП «Житомирський лікеро-горілчаний завод» — підприємство більш ніж з віковими традиціями якості. По закінченні століття змінився вигляд заводу. Це сучасне підприємство з новою технікою, де застосовуються новітні технології виробництва. Змінилися кілька поколінь фахівців, що вкладають свою працю, знання і частинку душі в продукцію підприємства … Але незмінним залишається одне — якість напоїв. Горілки та настоянки «Житомирського лікеро-горілчаного заводу» славляться приємним смаком і ароматом, а також дивною м’якістю і легкістю. Це результат турботливого збереження старовинних рецептів і створення нових авторських рецептурних розробок, використання тільки натуральних інгредієнтів і найсуворішого контролю якості на всіх стадіях виробництва. Спирт зерновий, запашний мед, плоди та ягоди, цілющі трави — усе, на що так багата щедра поліська земля, використовується в оригінальних рецептах «Житомирського лікеро-горілчаного заводу».

Поделиться в соц. сетях

0

Posted on 24.06.2015 in Без рубрики

Back to Top